Category: Ushqimi

Ushqimet që nuk rekomandohen për iftar

admin- April 16, 2022

Ushqimi i besimtarëve gjatë muajit të agjërimit dallon nga ushqimi i përditshëm, prandaj është e nevojshme t’i kushtoni kujdes këshillave të mjekëve dhe të nutricionistëve, ... Read More

Receta për iftar: Qofte me salcë në furrë

admin- April 16, 2022

Guxoni të përzieni një recetë tradicionale si pasha qoftet me diçka praktike duke realizuar një recetë që kërkon pak minuta. Përbërësit:  12 qofte (pasha qofte) ... Read More