Category: Shëndeti

Depresioni: Çfarë duhet të bëni kur asnjë formë trajtimi nuk ndihmon

online2024- July 8, 2024

Rreth 30 për qind e njerëzve kanë depresion rezistues ndaj trajtimit Këta janë njerëz që vazhdojnë të vuajnë thellë pavarësisht përpjekjeve të shumta për të ... Read More

Mos hani kurrë dredhëza që nuk janë larë mirë! Një bakter i rrezikshëm fshihet në to

online2024- July 1, 2024

Mjekja paralajmëron për simptomat e infeksionit Dredhëzat shpesh trajtohen me pesticide për t’i mbrojtur nga dëmtuesit. Mbetjet e këtyre kimikateve mund të mbeten në sipërfaqen ... Read More

Nëse dëshironi lumturi, motivim dhe paqe të mendjes, ndiqni këto këshilla

online2024- April 27, 2024

Jeta mund të bëhet aq dinamike saqë mund të ndodh që t’i lini ditët të ikin dhe të harroni të rriteni mendërisht e emocionalisht Këtë ... Read More

Tri gjërat që duhet të bëni sa herë ju ndërpritet oreksi nga stresi

online2024- April 20, 2024

Sa herë që shqetësohemi për një problem të caktuar në familje, një sfidë me fëmijët në shkollë, përmbushja e afatit për një projekt të caktuar ... Read More

Një simptomë më pak e njohur në vesh që mund të tregojë kancer

online2024- April 13, 2024

Mjekët po paralajmërojnë për një simptomë më pak të njohur që shfaqet në vesh, e cila mund të tregojë kancerin e fytit. Sipas National Health ... Read More

Përse duhet të pini ujë me kripë çdo ditë, doza ditore që ju duhet

online2024- April 9, 2024

A keni dëgjuar ndonjëherë për Ujin e Diellit? Bëhet fjalë për ujë me kripë natyrale, jo kripën e përpunuar të tavolinës, që e mbështet organizmin ... Read More

Pse është e rëndësishme të konsumoni hurme?

online2024- March 25, 2024

Hurmat janë bërë tradicionalisht frute të cilat po simbolizojnë muajin e shenjtë të Ramazanit për shumë besimtarë që agjërojnë. Edhe pse tre hurma hahen në ... Read More

Të varfër dhe të lumtur: Shoqëritë që sfidojnë tendencat e kënaqësisë së jetës

online2024- February 28, 2024

Në një studim të kohëve të fundit, studiuesit pyetën 3000 njerëz që jetojnë në shoqëri të varfra dhe të vogla, për kënaqësinë që marrin nga ... Read More

Si të shërosh veten nga trauma e ndarjes, sipas psikologes

online2024- February 3, 2024

Të ndahesh nga partneri nuk është asnjëherë diçka e lehtë dhe pavarësisht mohimit, aty ku ka pasur ndjenja gjithmonë do ketë ndjesi lëndimi dhe dhimbje. ... Read More

Pse na bie të fikët?

online2024- November 4, 2023

Një reduktim i papritur i rrjedhjes së gjakut në tru, kështu kanë shpjeguar tradicionalisht shkencëtarët pse njerëzve u bie të fikët. Hulumtimi i ri në ... Read More