Ai e puthi gjarpërin, por shikoni se çfarë i ndodhi më pas (Video)

Ai e puthi gjarpërin, por shikoni se çfarë i ndodhi më pas (Video)

Një djalë i ri ka ndërmarr një mision që shumë do ta quajnë mision i pamundur dhe veprim të çmendur. Ai ka vendosur të puth kobrën. Tingëllon çuditshëm por është e vërtet, mbi të gjtha duket sikur ky djalë ka arritur të hi.pno.tizojë kobrën. Shumë e quajnë puthja e vde*kjes.

CATEGORIES
Share This