Djemtë e mitur të Kadyrovit i sollën tre të burgosur ukrainas si dhuratë për babait e tyre (Video)

Një video absolutisht e pabesueshme u shfaq në Twitter, në të cilën djemtë e kryetarit çeçen dhe mikut të Putinit Ramzan Kadyrov i sjellin tre të burgosur ukrainas të luftës tek babai i tyre në Grozny, Çeçeni.

Gjegjësisht, lideri çeçen së fundi ka njoftuar se do t’i dërgojë tre djemtë e tij, të cilët janë 14, 15 dhe 16 vjeç, në frontin në Ukrainë për të luftuar përkrah ushtrisë ruse.

Në një postim të gjatë në Telegram, Kadyrov më pas shkroi se stërvitja ushtarake e djemve të tij filloi shumë kohë më parë dhe se tani është koha që ata të përjetojnë luftime të vërteta.

Djemtë, duket se e morën seriozisht babanë e tyre dhe i sollën në shenjë mirënjohjeje tre ukrainas të kapur.

Sigurisht, komentuesit në Twitter janë pak më pak entuziastë dhe komentojnë se kjo është skllavëri moderne.

CATEGORIES
Share This