Kjo është historia tragjike e ushtarit të lirisë, Sadri Ramqaj, i zhdukur me 1.3 milionë marka pas vrasjes së Ahmet Krasniqit në Tiranë (Video)

Kush ishte Sadri Ramqaj? Çfarë shkruan ai në ditarin e tij?

Cilat ishin marrëdhëniet me Ahmet Krasniqin dhe për çfarë u mor vesh? Cilat ishin marrëdhëniet e Sadriut me “FARKISTËT” dhe cilat me UÇK-në?

Me cilin grup u ngatërruat dhe pse? Kush e vrau dhe cilat janë dyshimet e familjes? Çfarë duan nga shteti i Kosovës dhe çfarë nga shteti i Shqipërisë?

Ku është trupi i Sadriut pas 22 vitesh?

Çfarë përgjigje u jepi gjykata e Tiranës vëllezërve të Sadriut? Kush i ka porositur armët në Bosnje për t’i sjellë në Istog?

Këto dhe shumë pyetje mund t’i ndiqni në dokumentarin e prodhuar nga Telegramisot e të titulluar: “Tragjedia e Sadri Ramqajt, Heroit që nuk ka varr”.

CATEGORIES
Share This