Lideri i opozitës turke i dergon mesazh serbisht mafias serbe: “Merrni paratë tuajatë pista dhe ikni nga këtu”

Lideri i opozitës turke i dergon mesazh serbisht mafias serbe: “Merrni paratë tuajatë pista dhe ikni nga këtu”

Mafia serbe në Turqi është kthyer në problem serioz, duke e kthyer vendin në një “çerdhe” të lultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike.

Një javë më parë në Turqi u vra një person nga mafia serbe, ndërsa ditën e sotme u gjetën të varrosura brenda nja bahçeje 3 gra, të cilat pasi ishin torturuar janë vrarë nga grupet serbe.

Lidhur me këtë situatë të rëndë ka reaguar edhe kryetari i opozitës turke, Kemal Kılıçdaroğlu, i cili përmes një mesazhi në serbisht ju ka kërkuar mafiozëve që të largohen menjëherë nga Turqia.

Postimi i Kemal Kılıçdaroğlu:

I bëj thirrje karteleve; largohen nga qytetet tona. Ne do t’ju shkatërrojmë. Merr paratë e tua të pista dhe shko. Ne nuk kemi asnjë fëmijë për t’ju sakrifikuar.

CATEGORIES
Share This