Mbretëresha Elizabeth në gjendje të rëndë, Harry dhe Meghan Markle nisen drejt Skocisë

Gjendja shëndetësore e mbretëreshës së Britanisë së Madhe, Elizabeth është mjaft e rëndë. Lajmet që vijnë nga ishulli tregojnë se e gjithë familja mbretërore ndodhet në Kalanë Balmor, dhe se me dhjetëra mjekë po kujdesen për shëndetin e Mbretëreshës.

Por çfarë do të ndodhë në Britani nëse Mbretëresha Elizabeth do të ndërrojë jetë?

Sipas një plani të publikuar në vitin 1960-të, dhe që u bë publik në “Politico” por që më pas shkrimi u zhduk menjëherë thuhet se 10 minuta pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth, flamujt do të valëviten në gjysmështizë, faqja e internetit e familjes mbretërore do të zbehet dhe Mbreti tashmë  Charles do t’i drejtohet kombit gjatë turneut në MB.

Menjëherë pasi plani u shpall zyrtarisht, Buckingham Palace refuzoi të komentonte. Megjithatë, një burim me njohuri për atë që po ndodh tha se ata “nuk janë të lumtur”, ndërsa njerëzit e përfshirë në çështjet mbretërore flasin për mungesë etike.

CATEGORIES
Share This