Musli thotë se në komunën e Bujanocit deri më tash janë regjistruar mbi 15.000 shqiptar

Zëvendëskryetari i Komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, ka bërë me dije se shqiptarët po i përgjigjen pozitivisht regjistrimit të popullsisë.

Musliu në një postim në rrjetin social “Facebook”, ka shkruar se sipas të dhënave jozyrtare nga terreni, vetëm në komunën e Bujanocit deri me tani janë regjistruar mbi 15.000 shqiptarë.

“Shqiptarët e vendit tonë po i përgjigjen pozitivisht dhe masivisht regjistrimit, e kjo po na jep motiv për të punuar më shumë për vendin e tokën tonë. Sipas të dhënave jozyrtare nga terreni, vetëm në komunën e Bujanocit me krenari janë regjistruar mbi 15.000 shqiptarë. Deri në ditën e fundit do të presim rezultatet finale”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë i Musliut, pa ndërhyrje:

Shqiptarët e vendit tonë po i përgjigjen pozitivisht dhe masivisht regjistrimit, e kjo po na jep motiv për të punuar më shumë për vendin e tokën tonë.

Sipas të dhënave jozyrtare nga terreni, vetëm në komunën e Bujanocit me krenari janë regjistruar mbi 15.000 shqiptarë.

Deri në ditën e fundit do të presim rezultatet finale.

Regjistrohuni

CATEGORIES
Share This