Nga Sali Berisha tek Albin Kurti, figurat fetare dhe të politikës që ndiqte dhe që bëri fotografi autori i krimit në Tiranë

Arsen (Hamza) Muskurti, autori i krimit në Tiranë, ku vrau vëllanë dhe kunatën duket se ishte predikues i fesë islame ku shihet në foto me disa krerë të botës arabe, por i njëjti ndiqte edhe politikën. Në disa fotografi të shpërndara prej vetë atij, shfaqet pranë Sali Berishës dhe Albin Kurtit.

” alt=”” aria-hidden=”true” /> ” alt=”” aria-hidden=”true” /> ” alt=”” aria-hidden=”true” /> ” alt=”” aria-hidden=”true” /> ” alt=”” aria-hidden=”true” />

CATEGORIES
Share This