Putin tradhëtohet nga aleati i tij kryesor! Ai bënë thirrje për rrëzimin dhe vrasjen e tij pas humbjes turpëruese në Kherson

Putin tradhëtohet nga aleati i tij kryesor! Ai bënë thirrje për rrëzimin dhe vrasjen e tij pas humbjes turpëruese në Kherson

Një nga figurat kryesore të Rusisë i quajtur “truri i Putinit” ka bërë thirrje për rrëzimin e Presidentit Vladimir Putin dhe ka lënë të kuptohet se ai madje duhet të vritet pas disfatës poshtëruese të Moskës në Kherson .

Nacionalisti i krahut të djathtë Alexander Dugin është bërë i pari rus i madh që thyen heshtjen mbi neverinë në rritje ndaj pushtimit të dështuar të Putinit në Ukrainë .

Por në mënyrë shqetësuese, strategu fashist 60-vjeçar mendohet të jetë pjesë e një trupi në rritje të elitës së Moskës që kërkon që Putini të përshkallëzohet në Ukrainë dhe e sheh Kherson si një goditje masive për krenarinë ruse.

Menjëherë pasi ai postoi shpërthimin e tij në Telegram, i zemëruar për tërheqjen e Khersonit dhe frikën e shumë rusë të vrarë atje, tirada e tij kundër Putinit u hoq.

CATEGORIES
Share This