Putinin e zë gjumi në takim shtetëror, zyrtarët ndjekin “shembullin” e tij (Video)

Lufta e ka lodhur mjaftueshëm Vladimir Putinin dhe presidenti rus, siç duket, nuk ka kohë të fokusohet te çështje të tjera siç është turizmi.

Gjatë një takimi shtetëror për turizmin në Rusi, Putin mbylli sytë për një kohë të shkurtër dhe mori një sy gjumë.

Pamjet nga mbledhja e këshillit shtetëror tregojnë gjithashtu zyrtarët e rraskapitur të Putinit që përpiqen të mbajnë sytë hapur, por një nga një dorëzohen dhe i zë gjumi edhe për disa minuta.

CATEGORIES
Share This