Raporti i Dick Marty-t, Rama publikon foton: Berisha takoi të besuarin e Putinit, një muaj para votës kundër Kosovës

Raporti i Dick Marty-t, Rama publikon foton: Berisha takoi të besuarin e Putinit, një muaj para votës kundër Kosovës

Kryeministri Edi Rama ka shpëndarë një foto ditën e sotme ku ish-kryeministri Berisha është takuar me përfaqësuesit e Vladimir Putinit.

Në një postim në rrjetet sociale Rama shkruan se pritja që i ka bërë në vitin 2010, përfaqësuesit rus, Kostantin Kosachev është vlerësuar nga ish-Kryeministri Sali Berisha si “shumë e rëndësishme”.

Sipas Ramës, ky takim ka ndodhur “një muaj përpara bashkimit të duarve për t’i ngulur thikën pas shpine Kosovës dhe Shqipërisë në Strasburg”.

“Një muaj përpara bashkimit të duarve për t’i ngulur thikën pas shpine Kosovës dhe Shqipërisë në Strasburg, Çorba e Rublave është gatuar në Tiranë gjatë një vizite të përfaqësuesit të Putinit, e vlerësuar “shumë e rëndësishme” nga zyra e vulëhumburit tanimë të damkosur: NonGrata”, shprehet Rama.

CATEGORIES
Share This