Snajperi i fuqishëm 25 kg “Alligator” që po terrorizon ushtrinë ruse

Normalisht kur mendoni për një snajper, ju imagjinoni dikë me një armë të lehtë dhe të hollë të krijuar për të qëlluar armiqtë në distancë.

Deri këtu, shumë mirë. Por në Ukrainë, ata me sa duket menduan, “jooo, ne mund të bëjmë më mirë se kaq!”.

Është 2 m dhe peshon 25 kg. Snipex Alligator është një nga pushkët snajper më të mëdhenj në botë me një rreze goditëse mbi 7 km.

Shikojeni dhe binduni vetë, një snajper ‘bishë’ dy metra e gjatë që depërton edhe ne automjete të blinduara.

CATEGORIES
Share This