Ushtarët e Putinit shpërfaqin gjendjen e mjerueshme të ushtrisë ruse, ja si modifikojnë jelekët e grisur antiplumb!

Që nga nisja e luftën në muajin shkurt, ka pasur raportime të shumta në lidhje me mungesat e furnizimeve për ushtrinë ruse, referuar mungesës së pajisjeve të nevojshme për front apo edhe armëve luftarake.

Agjencia e lajmeve Nexta ka raportuar se njësitet ushtarake në Krime janë dike u përballur edhe me mungesa në veshje mbrojtëse, të tipit jelekë Antiplumb.

Në pamjet e publikuara duket se jelekët antiplumb janë të dëmtuar dhe të grisur.

Në foto duket se ushtarët janë përpjekur të mbyllin të çarat me letër ngjitëse.

” alt=”” aria-hidden=”true” /> ” alt=”” aria-hidden=”true” /> ” alt=”” aria-hidden=”true” />

CATEGORIES
Share This