Ushtarët rusë që do refuzojnë të luftojnë do të dënohen me 10 vjet burg

Trupat ruse që refuzojnë të luftojnë në Ukrainë, duke mos iu bindur kështu urdhrave tani mund të përballen me 10 vjet burg, shkruan skynews.

Ligji i ri u nënshkrua nga presidenti rus Vladimir Putin të shtunën dhe u miratua në fillim të javës nga parlamenti.

Megjithatë, ka pasur raporte të shumta që ushtarët rusë po refuzojnë të luftojnë ndërsa disa po largohen nga vendi për të shmangur dërgimin me forcë në Ukrainë.

CATEGORIES
Share This