Ajo regjistroi rastësisht momentin që i shpëtoi martesën

Catilin Fladager është një nënë dhe një shfrytëzuese e TikTok që nuk e kishte idenë se kishte kapur momentin që i shpëtoi martesës. Ndonëse ishte një hap drejt shkurorëzimit, videoja prekëse ndryshoi gjithçka dhe tashmë është bërë virale.

“Unë dhe bashkëshorti im ishim shumë afër shkurorëzimit dhe mendova se nuk kishte asnjë shpresë. Derisa bëra këtë video”, shpjegoi Fladager.

Në video shfaqet ai duke festuar ditëlindjen e djalit me gruan e tij. Ndërsa mblidhen rreth tortës, burri e shikon atë.

“Në fytyrën e tij, mund të shihja se sa shumë dashuri ndjente për mua. E kapa saktësisht momentin kur kuptova se ne mund ta shpëtonim martesën tonë”. shtoi ajo.

I could see the love for me all over his face. I captured the exact moment I knew we could save our marriage. #fy #marriedlife #hardwork #repost #love ♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie

@caitlinfladager I could see the love for me all over his face. I captured the exact moment I knew we could save our marriage. #fy #marriedlife #hardwork #repost #love ♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding

Falë pamjes së bashkëshortit të saj dhe momentit të kapur në kamerën e celularit, Caitlin e dinte se kishte shpresë për martesën e saj. Sot, pas këshillimit për martesë, të dy janë ende të martuar të lumtur dhe kanë dy fëmijë.

Videoja ka mbledhur miliona shikime dhe 4.8 milionë pëlqime. Shumë prej tyre kanë ndarë reagimet e tyre në pjesën e komenteve.

“Ai të shikon si një fëmijë i dashuruar”, “Kjo është e çmuar. Lavdërime për ty që nuk u dorëzove”, “Kjo më bëri patë”, “Sa dashuri në sytë e tij! E mrekullueshme”, kanë shkruar ata.

Ndonjëherë gjestet më të vogla mund të zbulojnë kaq shumë. Me shumë punë dhe dashuri, këta prindër arritën të ringjallën dashurinë e tyre dhe tani historia e tyre frymëzon të tjerët. /Telegrafi

CATEGORIES
Share This