Çeçenët e Kadirov zihen keq në pritë nga ukrainasit (Video)

Ushtrua e Ukrainës është duke avancuar më shpejtësi duke çliruar terrtioret e saj të pushtura nga Rusia.

Pjesë e ushtrisë ruse janë edhe grupi paramilitar kriminal i diktatori Kadyrov, i njohur për brutalitetin e tij dhe nje aleat i Putinit.

Në pamjet më poshtë mund të shkoni pritën që i është bërë çeçenëve nga ushtria ukrainase.

CATEGORIES
Share This