Derisa fliste për Kosovën në një tubim në Oseçinë, Vuçiç u përballë me thirrjet “Tradhëtar” (Video)

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, derisa po fliste për Kosovën në Oseçinë në Panairin e Kumbullave, nga publiku u përballë me thirrjet “tradhtar”, raporton televizioni serb “N1”.

Thirrjet erdhën nga një zë gruaje.

“Si do t’i shpjegoni dikujt që është kundër Serbisë së vet dhe po lufton për Kosovën dhe M., edhepse atë Kosovë e M. disa tjerë e kanë dorëzuar në pjatë shumë kohë më parë”, tha a, duke shtuar se “gruaja e njëjtë ka bërë thirrje të tilla edhe pesë vjet më parë”.

https://youtu.be/vGRtZaOci5c

CATEGORIES
Share This