Djali i Ukshin Hotit, anëtar i PDK-së, martohet me shefen e stafit të Besnik Bislimit

Andin Hoti, djali i veprimtarit Ukshin Hoti, sot i ka dhënë fund beqarisë me Kaltrina Zekën.

Me kostumet e tyre të martesës ata dolën në rrugën “Rexhep Luci” në kryeqytet, derisa nuk mungonte edhe flamuri kombëtar dhe tupanët.

Por, çifti i ri kanë bindje të ndryshme politike. Derisa Andini Hoti është anëtar i Këshillit Drejtues të PDK-së, Kaltrina Zeka është shefe e stafit të zëvendëskryeministrit që vjen nga Vetëvendosje, Besnik Bislimi.

Sidoqoftë, ata e bënë publike edhe fejesën e tyre qysh në korrik të këtij viti, kur Andini i bëri Kaltrinës një propozim shumë të veçantë martese.

Më poshtë edhe pamje nga dasma e tyre.

CATEGORIES
Share This