Droni ukrainas me një bombë të vogël eliminon disa ushtarë rus (Video)

Luftimet e ashpra vazhdojnë në lindje dhe jug të Ukrainës. Ushtria ruse është lodhur dhe për çdo ditë është duke humbur territore.

Ndërsa një grup i ushtarëve rusë ishin duke bartur një ushtar të plagosur droni i batalioni të veçantë sulmues malor 10 OGSHBr hedhë një bombë të vogël duke i eliminuar grupin e ushtarëve rusë.

Për më shumë shikojeni videon:

https://youtu.be/67WEwEFKXSk

CATEGORIES
Share This