Ka po i drejton armët bërthamore Putini (Video)

Pamjet rrëqethëse të një kolone që transportonte pajisje bërthamore për forcat ruse mund të jenë një “sinjal për Perëndimin”, pohon një specialist i inteligjencës ushtarake.

Videoja e xhiruar në një vend të pazbuluar në Rusinë qendrore tregon një tren të ngarkuar me automjete dhe pajisje që me sa duket po shkonin drejt vijës së frontit në Ukrainë.

Analisti i mbrojtjes Konrad Muzyka tha se treni është i lidhur me një njësi që operon me një duzinë qendrash magazinimi për armët bërthamore.

Ai tha: Kjo është në të vërtetë pajisje transportuese që i përket Drejtorisë së 12-të kryesore të ministrisë së Mbrojtjes Ruse.

https://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ico=embedded

CATEGORIES
Share This