Artileria ukrainase shkatërron armët e fuqishme ruse

Artileria e Forcave të Armatosura të Ukrainës shkatërruan baterinë BM-27 Hurricane dhe njësinë MTZ të ushtrisë ruse.

Sulmi u kryer nga Brigada 81-të e Veçantë Ajrore e Ushtrisë së Ukrainës.

“Përdorimi efektiv i artilerisë së Brigadës së 81-të tëVeçantë Ajrore të DShV të Forcave të Armatosura të Ukrainës shkatërruan baterinë e MLRS BM-27 “Uragan “së bashku me automjetet speciale dhe logjistikën e ushtrisë ruse, ku pushtuesit furnizuan me karburant dhe shërbyen pajisje ushtarake”, thuet në raportimi e FAU.

CATEGORIES
Share This