Përplasje në Kuvendin e Serbisë, deputetët serbë për pak të përplasën fizikisht! (Video)

Përplasje në Kuvendin e Serbisë, deputetët serbë për pak të përplasën fizikisht! (Video)

Deputetët e partisë në pushtet dhe opozitës pothuajse janë përplasur fizikisht në seancën e sotme të Kuvendit të Serbisë.

Konflikti ka ndodhur pasi Stefan Jovanoviq nga Partia Popullore dhe Milenko Jovanov nga Partia Progresive Serbe kanë pasur një konfrontim verbal. Jovanov e ftoi Jovanoviçin të vinte në vendin e tij, gjë që bëri. Mirëpo, Jovanov nuk është ngritur nga vendi ku ka qenë i ulur dhe së shpejti është rrethuar nga deputetë të tjerë të partisë në pushtet.

CATEGORIES
Share This