Rama takon presidentin Biden

Edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka realizuar fotografinë e përbashkët me presidentin e Shteëteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden.

Ai ka publikuar fotografinë presidentin e SHBA-së, Joe Biden, dhe Zonjën e Parë, Jill Biden.

CATEGORIES
Share This