Rusia kërcënon BE-në, pasi kjo e fundit pezulloi vizat për qytetarët Rus: “Do të përballeni me gjëra që nuk i prisni”

Rusia ka reaguar ashpër pas vendimit të ministrave të Jashtëm të Bashkimit Evropian për pezullimin e marrëveshjes së vizave për shtetasit rus.

Përmes zëvendësministrit të Jashtëm, Alexandër Grushko, autoritetet ruse bëjnë me dije se një kundërpërgjigje të ngjashme do të ketë për BE që ajo nuk e pret.

“Shkelja, anashkalimi apo tërheqja e BE-së nga marrëveshja për lehtësimin e vizave me Rusinë nuk do të mbetet pa pasoja. Ne do të vendosim masa dhe ato do të jenë simetrike, asimetrike apo diçka që Bashkimi Evropian nuk e pret”, u shpreh Alexandër Grushko.

CATEGORIES
Share This