Shqipëria rrit pensionet dhe pagën minimale

Rriten pensionet dhe paga minimale në Shqipëri. Lajmin e ka dhënë ministrja e Ekonomisë dhe Financave Delinda Ibrahimaj pas mbledhjes së qeverisë.

“Nga ky vendim perfitojnë pensionistët, të cilët nga pensionet që do marrin në muajin tetor do të kenë një rritje të pensioneve në nivelin 9.5%. Paga minimale bëhet 34 mijë lekë. Ky është një vendim që prek mbi 200 mijë të punësuar nga kjo VKM e Këshillit të ministrave”, tha ajo.

CATEGORIES
Share This