Veprimi i prindit që habiti të gjithë, u shikua nga 17 milionë njerëz (Video)

Gjithkush që ka një fëmijë ka përjetuar situata të vështira kur fëmija është i lodhur.

Shpesh prindërit përpiqen të blejnë shpejt dhe me efikasitet.

Nënat dhe baballarët i njohin mirë fëmijët e tyre dhe kjo përfshin të dish se cilat truke do ta sjellin fëmijën në një gjendje më të mirë, por nganjëherë ata duhet të përdorin zgjidhje të reja dhe të pazakonta.

Sidomos kur durimi i të rriturve është gjithashtu në limitin e saj.

Babai në këtë klip (më poshtë) shkoi në pazar me vajzën e tij. Vajza, duke u ndjerë e lodhur pas një dite të gjatë, po lëshonte një zemërim të tundur, duke vepruar me dembelizëm dhe duke u përpjekur për të shprehur sa ishte e lodhur.

Refuzon të ecë

Ishte edhe një ditë e lodhshme për babin gjithashtu. Prindërit e rinj e dinë këtë shumë mirë. Në fakt, jo gjithçka është ngjyra-ngjyra dhe lule me një familje – natyrisht, shumica e kohës është e mrekullueshme!

Por në fund të një dite të gjatë, duke qenë një prind mund të jetë mjaft sfiduese.

Kur babai dhe vajza u kthyen nga dyqani, 2-vjeçarja u hodh në tokë dhe qëndroi atje, duke refuzuar të ecë, sipas faqes Amomama. Nëna vuri re nga dritarja dhe, ndërsa qeshi, mori kamerën e saj dhe filloi regjistrimin.

Klipi ka mbi 17 milion shikime dhe po përhapet shpejt në mbarë botën – të gjitha për shkak të zgjidhjes së zgjuar të këtij babai.

Kur mori të gjitha mallrat nga makina, ai e pyeti vajzën për të ecur. Ajo nuk pranoi.

Pastaj ai shtrihet dhe e mbledh atë – sikur vajza ishte një tjetër çantë me sende ushqimore.

CATEGORIES
Share This