Biden bënë gati planin për hedhjen në treg të sasive të mëdha të naftës

Presidenti amerikan Joe Biden ka gati planin për hedhjen në treg të sasive të naftës nga rezervat federale të situatave të emergjencës.

Agjencia e lajmeve Reuters shkruan se plani që pritet të bëhet publik brenda pak ditëve, synon reduktimin e çmimit në ndihmë të konsumatorëve.

Plani vjen rreth një muaj para zgjedhjeve për kongresin dhe ka ndikuar edhe në reduktimin e mëtejshëm të çmimit të naftës së papërpunuar në bursa.

CATEGORIES
Share This