Elon Musk ndryshon politikën e Twiter: “Këta përdorues duhet të paguajnë 8 dollarë në muaj”

Elon Musk ndryshon politikën e Twiter: “Këta përdorues duhet të paguajnë 8 dollarë në muaj”

Pronari i ri i Twitter-it, Elon Musk, njoftoi sot se përdoruesit e Twiterr-it me profile të verifikuara do të duhet të paguajnë një abonim, tetë dollarë në muaj.

Nëpërmjet një postimi në Twitter, Musk shkruan se përdoruesve me llogari të verifikuar që do të paguajnë tetë dollarë në muaj do tu shfaqen më pak reklama në krahasim me përdoruesit e thjeshtë.

Musk, personi më i pasur në botë, shtoi se përdoruesit me pagesë do të kenë përparësi në përgjigjet dhe kërkimet e tyre, shkruan BBC.

Ai ka thënë se dëshiron të zvogëlojë varësinë e Twitter nga reklamat. Kujtojmë se ditën e djeshme, Musk shpërbëri të gjithë bordin e Twitter dhe e emëroi veten “drejtor të vetëm” të komopanisë.

Miliarderi sapo ka blerë Twitterin për 44 miliard dollarë.   CEO i SpaceX dhe Tesla ka plane të mëdha për aplikacionin dhe tashmë ka bërë ndryshime.
Të gjithë anëtarët e mëparshëm të bordit të Twitter nuk kanë më autoritet, sipas një dosjeje të SEC.

CATEGORIES
Share This