Kajtazi – Fifit: “Më mirë është të heshtesh, i ke dy duete me të akuzuarin për dhunim”

Gazetari Vehbi Kajtazi, ka komentuar reagimin e këngëtares Fifi për rastin e dhunimit të 11 vjeçares nga 5 persona në Prishtinë.

Kajtazi në profilin e tij në Twiiter ka shkruar se Fifi ka realizuar dy këngë me Gjikon, të akuzuar për dhunimin dhe drogimin e një të miture.

“Fifi, i ka ba dy duete me te akuzuarin per dhunim seksual te nje te miture dhe drogim te saj – Gjikon. Tash vajton me reagime per nje rast tjeter dhunimi.”

“Bile heshtni ma mire!”, shkruan ai.

CATEGORIES
Share This