Kjo është historia e Sadri Ramqajt, i zhdukur me 1.3 milionë marka pas vrasjes së Ahmet Krasniqit në Tiranë (video)

Kjo është historia tragjike e ushtarit të lirisë, Sadri Ramqaj, i zhdukur me 1.3 milionë marka pas vrasjes së Ahmet Krasniqit në Tiranë.

Kush ishte Sadri Ramqaj? Çfarë shkruan ai në ditarin e tij? Cilat ishin marrëdhëniet me Ahmet Krasniqin dhe për çfarë u mor vesh? Cilat ishin marrëdhëniet e Sadriut me FARKISTËT dhe cilat me UÇK-në? Me cilin grup u ngatërruat dhe pse? Kush e vrau dhe cilat janë dyshimet e familjes? Çfarë duan nga shteti i Kosovës dhe çfarë nga shteti i Shqipërisë? Ku është trupi i Sadriut pas 22 vitesh? Çfarë përgjigje u jepi gjykata e Tiranës vëllezërve të Sadriut? Kush i ka porositur armët në Bosnje për t’i sjellë në Istog? Këto dhe shumë pyetje mund t’i ndiqni në dokumentarin e titulluar: “Tragjedia e Sadri Ramqajt, Heroit që nuk ka varr”

CATEGORIES
Share This