Enver Sekiraqa dënohet me 25 vjet burgim

Enver Sekiraqa dënohet me 25 vjet burgim

Enver Sekiraqa është shpallur fajtor dhe është dënuar me 25 vjet burgim për shtytjen në vrasjen e policit Triumf Riza në vitin 2007.

Aktgjykimi u shpall sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë, por që Sekiraqa nuk ishte prezent në sallë.

Kjo është hera e tretë që Sekiraqa dënohet për këtë rast.

Herën e parë, në vitin 2016, ai ishte dënuar me 36 vjet burgim, kurse në vitin 2019 me 20 vjet burgim.

CATEGORIES
Share This